Ankervissen

Registratie

Alle velden met een * zijn verplicht.
Uw informatie
Algemene Voorwaarden

Welkom bij North Sea Charters.
Door gebruik te maken van online reserveren, stemt u in met onze algemene voorwaarden, regels en procedures die van tijd tot tijd zullen worden gepubliceerd op de website North Sea Charters. North Sea Charters behoud zicht het recht voor, om éénzijdig, op elk tijdstip, de Algemene Voorwaarden te wijzigen of te vervangen.

 1. UW REGISTRATIE

  Om te kunnen reserveren, stemt u in met: (a)verstrek correcte, actuele en complete informatie over uzelf zoals gevraagd door het reserveringen formulier (de "Registratie Gegevens"). Als u informatie verstrekt die niet waar, niet secuur, niet actueel of incompleet is, of North Sea Charters heeft redelijke gronden om aan te nemen dat de aangeleverde informatie niet waar, niet secuur, niet actueel of incompleet is, dan heeft North Sea Charters het recht om al uw reserveringen op te schorten of te beëindigen en toegang te weigeren van uw huidige of toekomstige gebruik tot alle services of een gedeelte hiervan. North Sea Charters draagt de zorg voor de veiligheid en privacy van al zijn gebruikers. U moet minstens 18 jaar oud zijn om te reserveren.

 2. PRIVACY

  De informatie die u verstrekt word via een beveiligde verbinding verstuurd voor het beschermen van uw privé informatie. North Sea Charters gebruikt de verstrekte informatie uitsluitend voor de verwerking van de reservering.

 3. ACCEPTATIE VAN VOORWAARDEN

  U heeft de Algemene Voorwaarden in zijn geheel gelezen en u begrijpt wat u heeft gelezen.
  u stemt in dat u zich houdt aan onze Algemene Voorwaarden.

Annuleren

Powered by iCagenda

Legenda